top of page
2CV Heb lief

Eendenverhuur NYMA is onderdeel van stichting 2CV4U. Beiden opereren vanuit dezelfde locatie. De verhuuractiviteiten  worden gecombineerd met de doelstellingen vanuit de stichting.

 

Onderhoudswerkplaats

Stichting 2CV4U heeft een restauratie- en onderhoudswerkplaats voor de 2CV en soortgelijke oldtimers en functioneert ook als een leerwerkbedrijf. De werkplaats voorziet in leerwerkplekken die in het kader van de Participatiewet door de gemeenten in de regio Nijmegen worden aangeboden.

 

Het praktijkleren leidt de deelnemers naar regulier betaald werk of een opleiding. Ook voorzien zij in stageplaatsen voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs van diverse scholen in en rondom Nijmegen.

MVO

Als ondernemer voelen wij de verantwoordelijkheid om een positieve impact op de samenleving te hebben. Dit gaat verder dan alleen het aanbieden van prachtige eenden voor verhuur. Wij streven ernaar om op een ethische en milieuvriendelijke manier te opereren.

 

MVO bij Eendenverhuur Nyma betekent zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het creëren van een werkomgeving waarin iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Wij vinden het waarde toevoegen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en kiezen bewust voor duurzame praktijken in onze bedrijfsvoering.

 

Rijden met een Groen Hart

Ook zetten wij een spannende stap richting een duurzamere toekomst door onze geliefde 2CV's te elektrificeren. Wat betekent dat eigenlijk? Nou, de traditionele benzinemotoren vervangen we door schone, groene elektrische aandrijving.

 

Waarom doen we dit? Simpelweg omdat we geloven in milieuvriendelijk rijden en willen bijdragen aan een schonere lucht en een groenere planeet. Met elektrische 2CV's kunnen we dezelfde charmante ritten maken, maar dan zonder schadelijke uitstoot.

 

Verhuurtak

Als onderdeel van onze sociale missie is de verhuurtak opgezet. Dus, onze klanten kunnen nog steeds genieten van die kenmerkende 2CV-ervaring - het relaxte rijden met de wind in je haren - maar nu met een extra vleugje eco-vriendelijkheid. Het is goed voor de natuur én het behoud van de unieke 2CV-stijl waar we zo van houden.

 

Een bedrijf met een missie

bottom of page